Huisvriend
Service
Basismap
Gezinsmap
Extra mogelijkheden
Actuele aanbiedingen
Welkomstgeschenken
Vragen
Contactgegevens
Lid worden?
Laatste nieuwtjes

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga?

U kunt ons even bellen om de leesmap tijdens uw vakantie stop te zetten zodat ze niet in de brievenbus worden gedaan.

De gemiste leesmappen kunt  vooraf aan uw vakantie extra meenemen*, na uw vakantie inhalen, of U kunt deze overslaan. Bespreek Uw wensen met Uw bezorger of met onze telefonistes.

Hoe kan ik mijn leesmap opzeggen?

JAMMER! Dit kan schriftelijk, per aangetekend schrijven, gedaan worden naar het adres welke U bij contact kunt vinden. U krijgt dan van ons een bevestigingsbrief met daarin de datum van Uw laatste bezorgdag. Mocht de prijs van Uw leesmap niet meer in Uw budget passen, informeer dan bij onze telefonistes naar een oplossing! Opzeggen bij de bezorger of op andere wijze is niet mogelijk.

Ik zou graag een blad willen houden, omdat er iets interessants in staat. Mag dat?

Dit mag zeker, maar vraag het wel even aan Uw bezorger. Anders is de map niet meer compleet voor de volgende klant. Hij/Zij zorgt er dan voor dat U het betreffende blad zo snel mogelijk krijgt.

Ik puzzel graag. Mag dit in de tijdschiften van mijn leesmap?

Nee. U mag alleen puzzelen in de tijdschriften als U een houdmap heeft. Wilt U toch graag puzzelen? Vraag dan aan Uw bezorger een puzzelbijlage, dit zijn enkele copies vanuit de tijdschiften welke iedere week in Uw leesmap zitten.

Ik zou graag willen adverteren op 1 van jullie omslagen, kan dat?

U kunt altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden voor een advertentie. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk, waar verschillende prijzen bij horen. Onze leesmap komt overal. Bij de mensen thuis, cafetaria's, huis-tand-artsen, sportkantines etc. Met een advertentie op onze omslagen weet U dat U gezien wordt!

Ik heb een klacht

Hiervoor kunt U contact opnemen met onze telefonistes.Deze zullen uw klacht dan zo snel mogelijk voor U op gaan lossen.